Noul operator de salubritate din Cluj va face curățenie cu mașini Euro 6

Noul operator de salubritate din Cluj va face curățenie cu mașini Euro 6

Operatorul bucureștean Supercom va asigura salubrizarea stradală a municipiului Cluj-Napoca cu ajutorul a 200 de angajați și cu o flotă de 40 de echipamente Euro 6 și electrice.

“Astăzi a început o etapă nouă în traseul de performanță al Supercom. Cu fiecare contract nou, vrem să devenim mai buni, să investim mai mult în echipamente performante și să asigurăm cele mai optime condiții de lucru angajaților noștri pentru a putea oferi nu doar servicii de calitate, ci mai ales pentru a arăta respectul profund pe care îl avem față de cetățenii în serviciul cărora suntem.

Ne-am propus să ridicăm standardul industriei de salubrizare publică și de management al deșeurilor, să devenim un model. Suntem responsabili în fața cetățenilor și a autorităților publice locale și centrale de a duce ideea de curățenie la un nivel ireproșabil”, a declarat Ilie Ionel Ciuclea, președintele Supercom.

Supercom este o companie cu capital 100% românesc și unul dintre cei mai mari operatori de salubritate din România. Compania își desfășoară activitatea în București, Cluj, Dâmbovița, Bistrița, Hunedoara, Caraș-Severin, Ilfov, Ialomița și Gorj.

Aceasta a început să activeze, din 1 martie, pe sectorul în care acționa Rosal pe străzile din Cluj-Napoca. „În urma câștigării licitației, Supercom își începe de luni activitatea în Cluj-Napoca (sectorul vest, fost Rosal). Am verificat dotările și echipamentele necesare derulării activității de salubritate stradală, conform caietului de sarcini care a stat la baza licitației de salubritate stradală.

Atât eu, cât și clujenii, așteptăm lucrări de calitate, intervenții cu echipamente moderne, electrice, nepoluante, curățenie la standarde europene, atât pe carosabil, cât și pe trotuare. Așteptăm o competiție a curățeniei între cele două firme de salubritate stradală care operează în Cluj-Napoca (Supercom și Brantner), în respect deplin față de cetățean și față de banul public”, a declarat edilul Emil Boc.

Supercom se va ocupa, în următorii cinci ani, de salubrizarea stradală și deszăpezirea pe sectorul I din Cluj-Napoca, după ce Rosal a pierdut licitaţia. La licitație și-a mai depus ofertele Brantner și Polaris Medius – Polaris M. Oferta câștigătoare însumează 18 milioane de euro, inclusiv taxa pe valoarea adăugată. Rosal și Brantner au contestat rezultatul licitației, însă demersurile au fost respinse.

Comenteaza