Nou investitor în parcul industrial din Câmpia Turzii. Începe producția de mobilă

Nou investitor în parcul industrial din Câmpia Turzii. Începe producția de mobilă

Parcul industrial public din municipiul Câmpia Turzii va găzdui un nou investitor pe 5 ha date recent în folosință pe platforma industrială ocupată odinioară de combinatul de producere a sârmei.   

Autoritățile locale au semnat contractul cu reprezentanții acestuia. “Ultimele 5 ha ale parcului industrial Câmpia Turzii, recent recuperate de la compania Mechel în contul datoriilor acumulate la bugetul local de-a lungul anilor, vor fi ocupate de un nou investitor. 

Este vorba despre compania Wip Industries România care începe în primăvara anului viitor construirea unei fabrici producătoare de mobilier, pentru un mare retailler de mobilă din Suedia, cu un necesar de 190 de angajați încă de la începerea activității de producție. 

Parcul Industrial aparținând municipiului Câmpia Turzii și-a dublat suprafața în ultimii ani datorită viziunii pe care o avem cu privire la dezvoltarea și susținerea mediului economic la nivel local”, consideră primarul Dorin Lojigan.

Parcul public beneficiază de scutire la plata impozitului pe teren și clădiri, alături de facilități pentru firme și cele acordate de Consiliul Local. Printre chiriași se numără Berg Banat, Marco Plast, Mecatronix, Sosim Trans. Acționar său majoritar este municipiul Câmpia Turzii.

Comenteaza