Modalitățile de plată a taxelor și impozitelor locale în Cluj. Reduceri până la finele lunii martie

Modalitățile de plată a taxelor și impozitelor locale în Cluj. Reduceri până la finele lunii martie
Clujenii au la dispoziție mai multe opțiuni prin care pot achita facil taxele și impozitele locale. La plata integrală până la data de 31 martie 2017, se aplică o reducere de 10%.

- direct la ghișeele primăriei, numerar sau prin card bancar;
- online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro sau pe www.ghiseul.ro;
- online, cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor.

Primăria municipiului Cluj-Napoca menține același nivel al impozitelor locale pentru 2017, la fel ca în anul 2016. De asemenea, se menține cel mai mic impozit prevăzut de lege pentru firmele din parcurile industriale și păstrează facilitățile pentru construcția clădirilor "verzi" (50% scutire de taxe pentru cei care realizează asemenea imobile).

Rămâne valabile şi facilitățile și gratuitățile la transportul în comun pentru elevi, studenți și pensionari. Atenţie, s-a modificat însă politica de parcări în zona ultracentrală: tarife duble  în zonele I şi II din oraş vor fi dublate. Inclusiv cele cu plata prin SMS. Important este şi faptul că nu se vor mai elibera abonamente de parcare pe mai multe artere din zona 0 a orașului (şi pentru parcările închise cu bariere), cu excepţia riveranilor (2 buc/unitate locativă).

Comenteaza