Mobexpert și-a redeschis showroomul din Cluj. Alte cinci rămân închise

Mobexpert și-a redeschis showroomul din Cluj. Alte cinci rămân închise

Producătorul de mobilier Mobexpert a repus în funcțiune o parte dintre magazine începând de luni, însă pe un sfert dintre cele din rețea le menține închise.

Rămân închise magazinele sale din Oradea, Pitești, Bistrița, Suceava, dar și cel din cartierul Pipera, din București, în zona capitalei fiind acum funcționale cele din Băneasa, Militari și Pantelimon, alături de outletul din Pipera. Din magazinele închise se pot ridica doar comenzi efectuate pe internet.

Printre măsurile de siguranță luate în magazine sunt măsurarea temperaturii angajaților și a clienților, dezinfectarea de patru ori pe zi, amplasarea în magazine de dispensere cu senzor pentru igienizant de mâini, reguli de distanțare socială în magazin (1,5-2 m).

În 15 martie, producătorul a întrerupt activităţile magazinelor și a centrelor logistice, din cauza crizei coronavirusului, conform Wall Street. „Putem să ne asumăm pierderile financiare uriaşe pe care le vom avea în urma închiderii magazinelor. Nu ne putem asuma însă riscul ca dvs să vă contaminaţi la serviciu de la un client sau coleg. De la dvs, membrii familiei, copiii sau părinţii ar avea şi ei de suferit, cu posibile urmări tragice”.

Mobexpert este o companie românească de mobilă, prezentă pe piață din 1993, când Dan Șucu a deschis primul magazin în București. Rețeaua a ajuns la 26 de magazine (unități proprii, hipermarketuri și parteneri). Grupul deține opt fabrici în patru centre de producție deschise în București, Dej, Târgu-Mureș și Suceava.

Comenteaza