Advertorial MDPI își întărește echipa la Târgul de Cariere Cluj

Într-o perioadă de transformări, Târgul de Cariere răspunde nevoilor de personal ale companiilor și le susține în procesul de adaptare la situația existentă prin ediția de toamnă a evenimentului. Târgul de cariere propune clujenilor o experiență online, vineri și sâmbătă, 23 și 24 octombrie, alături de companiile active din piața locală de recrutare. Printre cele 16 companii care au acceptat provocarea de a interacționa direct cu viitorii lor angajați, înainte de a le analiza CV-urile, se află și MDPI, companie căreia merită să i te alături.

MDPI este o companie prestatoare de servicii în domeniul editurilor, mai exact o editură digitală de jurnale academice, fondată inițial ca institut non-profit de promovare a cercetării în sectorul prezervării moleculelor rare. Compania sprijină comunitățile academice de 24 de ani și are birouri atât în Asia, cât și în Europa. Clujul s-a conectat la rețeaua MDPI în noiembrie 2019, a avut parte de o perioadă efervescentă și a ajuns rapid de la 34 de angajați la 300.

Clujul a fost ales ca prim oraș pentru stabilirea companiei deoarece face parte din rândul celor mai dezvoltate localități din România, având un centru universitar de prestigiu, recunoscut la nivel internațional. Un al doilea birou se va deschide în 2021, la București, renumit și el pentru infrastructura universitară puternică, compania țintind, în special, spre persoane interesate de știință și de domeniul academic, proaspăt absolvenți care vor să învețe, să crească în această direcție, spun reprezentanții MDPI.

MDPI este în căutare de asistenți editori la Târgul de Cariere online. Dacă ești proaspăt absolvent, cu studii în științele vietii, inginerie, matematică, farmacie, MDPI îți oferă oportunitatea de a explora în profunzime aceste universuri, ajutând jurnalele științifice din aria ta de expertiză în procesul editorial. Nu e obligatorie experiența, de training-ul editorial se ocupă ei, important e să îți dorești să faci lucrurile bine. Participarea la diverse conferințe sau publicarea de articole poate reprezenta un atu.

Mai multe informații despre beneficiile din MDPI, despre cum te pot ajuta în parcursul tău profesional, poți afla din discuțiile cu reprezentanții lor la Târgul de cariere, așa că nu uita să-ți faci cont pe targuldecariere.ro.

Comenteaza