Managerii clujeni, pregătiţi pe bani europeni

Managerii clujeni, pregătiţi pe bani europeni
Un număr de 300 de directori din întreprinderile mici şi mijlocii (IMM) din Regiunea de Nord-Vest vor avea posibilitatea în perioada următoare şă-şi perfecţioneze gratuit abilităţile antreprenoriale.

Dezvoltat la nivel regional de Hum Management&Consulting împreună cu Junior Chamber Internatioanl (JCI) proiectul finanţat din Fondul Social European se va derula pe o perioadă de trei ani.

Potrivit reprezentanţilor celor două companii clujene cei interesaţi se vor putea înscrie la cursuri în perioada imediat următoare. Obiectivul princiapl al programului este acela de a ajuta persoanele din conducerea IMM-urilor să îşi aprofundeze cunoştinţele antreprenoriale, despre tehnicile de vânzări, managementul produselor sau leadership.

"În perioada imediat următoare vom face o analiză de nevoi în rândul IMM-urilor, pentru a identifica exact cursurile şi noţiunile de care au nevoie aceşti antreprenori. Scopul nostru este ca prin aceste cursuri, certificate de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (CNFPA), să contribuim la îmbunătăţirea mediului economic din Regiunea de Nord-Vest. Totodată, la finalul programului urmărim ca 5% dintre cei înscrişi să îşi deschidă propria afacere", subliniază Lucian Hum, director Hum Management.

 

 

Comenteaza