Manageri clujeni pregătiţi pe bani europeni

Manageri clujeni pregătiţi pe bani europeni
300 de directori din întreprinderile mici şi mijlocii (IMM) din Regiunea de Nord-Vest vor avea posibilitatea în perioada următoare să-şi perfecţioneze în mod gratuit abilităţile antreprenoriale.

Dezvoltat la nivel regional de agenţia Hum Management&Consulting împreună cu Junior Chamber International Cluj, proiectul finanţat din Fondul Social European se va derula pe o perioadă de trei ani. Potrivit reprezentanţilor celor două organizaţii, doritorii se vor putea înscrie la cursuri în perioada următoare. Obiectivul principal al programului este acela de a ajuta persoanele din conducerea întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM) să îşi aprofundeze cunoştinţele antreprenoriale despre tehnicile de vânzări, managementul produselor sau leadership.

"Vom face o analiză de nevoi în rândul IMM-urilor pentru a identifica exact cursurile şi noţiunile de care au nevoie aceşti antreprenori. Scopul nostru este ca prin aceste cursuri, certificate de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor, să contribuim la îmbunătăţirea mediului economic din Regiunea de Nord-Vest. Totodată, la finalul programului urmărim ca 5% dintre cei înscrişi să îşi deschidă propria afacere", a subliniat Lucian Hum, director al agenţiei clujene.

 

 

Comenteaza