Mall-ul din Turda, fără McDonalds şi KFC? Locațiile FunShop Park au zona de food-court în exterior

Mall-ul din Turda, fără McDonalds şi KFC? Locațiile FunShop Park au zona de food-court în exterior
| Foto: colaj - https://funshoppark.ro/

Unii clujeni regretă că, la mall-ul care a fost anunţat că se va deschide joi la Turda, nu vor avea parte de brand-urile McDonalds şi KFC în spațiul comercial de tip food. 

Deschiderea FunShop Park Turda a fost anunțată pentru 22 septembrie, de la ora 9.00. Mai multe magazine au anunțat că vor avea oferte cu ocazia deschiderii noului mall din municipiul Turda.

Este vorba despre Hervis, Flanco, Kik, CCC și New Yorker, a anunţat turdanews.net. Printre retailerii care se vor regăsi în mod cert în spațiile comerciale, se află: HalfPrice, Hervis, Tedi, KiK, CCC, Takko, Flanco, Noriel, New Yorker. 

Ofertele mai multor magazine au fost promovate online, însă probabil, mai toți retailerii din noul complex comercial vor avea diverse promoții în perioada 22-25 septembrie. 

Cel mai probabil va fi amenajat și un spațiu comercial de tip food, însă nu McDonalds sau KFC, lucru regretat de cei din zonă, care veneau spre Cluj-Napoca mai ales pentru socializarea de la food-courturile mall-urilor Iulius sau Vivo. 

"Am gândit locațiile Funshop Park nu doar ca pe un loc în care clienții pot face cumpărături, dar și ca pe un centru al comunității locale unde oamenii pot petrece timp și se pot relaxa, servind o cafea sau o masă.

Fiecare locație are loc de joacă pentru copii, zona de food court exterioară, trotuare largi și acoperiș cu o lățime de 4 metri deasupra intrărilor", transmit cei de la FunShop Park, cu privire la investiţiile în parcurile de retail.  

Comenteaza