Mai puţine tichete pentru programul "Rabla" la Cluj VIDEO

Mai puţine tichete pentru programul
La Cluj vor veni mai puţine vouchere pentru programul Rabla în comparaţie cu anii trecuţi. Programul a debutat oficial la începutul săptămânii, dar numai pentru societăţile comerciale. Clujenii care doresc să îşi caseze maşinile vechi mai au de aşteptat până la inceputul lunii viitoare.

Startul la programul Rabla s-a dat în mod oficial în data de 19 martie, insa din cauza faptului ca inca nu se stie exact cate vouchere vor ajunge la Cluj, cei care doresc sa isi aduca masina la casat pot sa faca acest lucru, cel mai probabil la inceputul lunii aprilie. 07.30

Reprezentanţii REMAT cred că programul Rabla va fi un succes la Cluj şi în 2012.

"Anul trecut au fost în jur de 600-700 de tichete pentru firma noastra, in anii precedenti au fost putine, insa programul a mers bine, sper sa mearga si in continuare. 06.47 musca 06.58 Cred ca o sa fie mai puţine tichete decât anii trecuţi", spune directorul Remat Cluj, Ioan Nap.

Administraţia Fondului pentru Mediu a prevăzut un buget national de peste 114 milioane lei, care permite scoaterea din uz a 30.000 de autoturisme mai vechi de zece ani. La fel ca in anii trecuti, cuantumul primei de casare este 3.800 lei, iar o singură persoană poate folosi cel mult trei tichete pentru a-şi cumpăra o maşină nouă.

Reporter: Ana Maria Nedelea
Imagine: Cristian Rus

Comenteaza