Lufthansa dublează zborurile către München

Lufthansa dublează zborurile către München
Compania germană a anunţat că din martie 2011 va introduce un avion Bombardier CRJ 700 pe traseul spre oraşul german München, care va decola de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca de la ora 6:10.
“Ne bucurăm să oferim un al doilea serviciu din Regiunea de Nord-Vest a României spre München. Cluj-Napoca reprezintă o poveste de succes pentru Lufthansa România, ceea ce subliniază investiţia activă şi importanţa strategică acordată acestei regiuni de către compania noastră. Acest nou zbor aduce o capacitate suplimentară de 1.000 de locuri pe săptămână” a declarat Stefan Versemann, director general de vânzări pentru Lufthansa România şi Moldova.

Compania îşi va extinde portofoliul spre München la două curse pe zi începând din 27 martie. Noul zbor va fi operat cu un aparat Bombardier CRJ 700 (cu 70 de locuri), având fotoliile configurate atât pentru clasa de business, cât şi pentru cea economică, potrivit conducerii Lufthansa România.

Avionul va decola de la 6:10 din Cluj-Napoca şi va sosi la München la 6:50, iar zborul retur este programat la 21:15 din Germania, cu aterizare în Someşeni la 23:50. Cursa actuală către München, operată cu o aeronavă Canadair CRJ 700 (70 de locuri), porneşte la 12:55 din Cluj, cu aterizare la 13:55, iar returul decolează din Germania la 9:25 şi ajunge la Someşeni la 12:00. Lufthansa a informat că din vară va asigura conexiuni din România prin 104 zboruri săptămânale efectuate din Cluj-Napoca, Timişoara, Sibiu şi Bucureşti către 200 de destinaţii internaţionale, cu ajutorul hub-urilor sale din Frankfurt şi München. Pe Aeroportul Cluj-Napoca operează companiile TAROM, Wizz Air, Lufthansa, Carpatair, Malev şi Air Hungary.


Comenteaza