Locuinţe temporare gratuite pentru medicii din Cluj şi alte 5 oraşe. Sunt înregistrate pe o aplicaţie de închirieri

Locuinţe temporare gratuite pentru medicii din Cluj şi alte 5 oraşe. Sunt înregistrate pe o aplicaţie de închirieri

Aplicaţia de închiriere de apartamente - Milluu, extinde iniţiativa #LocuintePentruMedici în Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov şi Constanţa, prin care pune gratuit la dispoziţia medicilor şi personalului sanitar aflat în linia întâi în lupta cu COVID-19, apartamente şi garsoniere în care aceştia să poată locui temporar, pe perioada stării de urgenţă

Inițiativa a fost lansată în urmă cu două săptămâni, iar în prezent are la dispoziţie, gratuit, pentru medici şi personalul din spitale peste 30 de spaţii de locuit, cu o capacitate totală de cazare de peste 50 de persoane.

De luni, aplicaţia devine disponibilă şi în Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov şi Constanţa şi proprietarii din aceste oraşe pot încărca oricând apartamentele sau garsonierele disponibile. "Deşi aveam în plan să intrăm în alte oraşe cu Milluu abia în a doua parte a anului, am simţit că este important să fim prezenţi acolo acum.

Mă bucur că echipa de dezvoltare a reuşit într-un timp atât de scurt, cu eforturi deosebite, să facă posibilă extinderea. Cererea pentru locuinţe ne aşteptăm să crească puternic în perioada următoare şi de aceea este esenţial să avem suficiente spaţii disponibile", explică Florin Stoian, CEO la Milluu.

Totodată, reprezentanţii Milluu încurajează proprietarii de apartamente şi garsoniere disponibile să le ofere drept locuinţe temporare medicilor şi personalului sanitar aflat în linia întâi în lupta cu COVID-19, gratuit sau pentru o sumă modică.

 

Comenteaza