Job-ul plătit cu până la 1.700 de euro pe lună. La Cluj sunt printre cele mai multe anunțuri de angajare pe acest post

Job-ul plătit cu până la 1.700 de euro pe lună. La Cluj sunt printre cele mai multe anunțuri de angajare pe acest post
| Foto: Compania de Apă „Someș”

Un inginer de stație de epurare are o remunerație lunară între 1.400 și 1.700 de euro net.

Un angajat pe poziţia de inginer de staţie de epurare are un salariu care variază, în medie, între 1.400 şi 1.700 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Inginerii de stație de epurare, printre cei mai căutați la Cluj

În prezent, 741 de posturi vacante pentru poziţia de inginer de staţie de epurare sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Ialomiţa, Braşov, Cluj. 

„Un inginer staţie de epurare este responsabil de proiectarea, implementarea şi monitorizarea sistemelor de epurare a apelor uzate. Rolul presupune lucrul în echipă şi colaborarea continuă cu o echipă de specialişti pentru a asigura funcţionarea optimă a staţiilor de epurare şi pentru a îndeplini toate cerinţele legale şi de mediu. Candidaţii eligibili pentru această poziţie trebuie să deţină studii superioare în domeniul ingineriei, specializare în epurarea apelor uzate sau domenii conexe, experienţă relevantă în proiectarea şi implementarea sistemelor de epurare a apelor uzate, cunoştinţe solide în domeniul reglementărilor şi standardelor de mediu. Oferta salarială variază între 1.400 şi 1.700 de euro net lunar”, Ana Vişian, marketing manager, bestjobs, potrivit ZF

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, transport asigurat, bonus anual de performanţă, traininguri şi certificări. 

Comenteaza