Job-ul cu salariu de până la 1.800 euro/lună. E foarte căutat la Cluj

Job-ul cu salariu de până la 1.800 euro/lună. E foarte căutat la Cluj
| Foto: alfexe - Depositphotos.com

Funcția de director tehnic este bine remunerată în România. Pentru un astfel de post, salariul poate ajunge până la 1.800 de euro, iar la Cluj sunt printre cele mai multe anunțuri de angajare pentru această poziție.

Un angajat pe poziţia de director tehnic are un salariu care variază, în medie, între 1.400 şi 1.800 de euro net pe lună, arată informaţiile de la platforma de recrutare online BestJobs.

În prezent, 935 de posturi vacante pentru poziţia de director tehnic sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Constanţa, Ilfov, Braşov, Cluj-Napoca.

Directorul tehnic are o poziţie strategică într-o companie, este direct responsabil de problemele tehnologice şi ştiinţifice dintr-o companie, luând decizii strategice şi coordonând echipe. Este o poziţie senior/executive, pentru un specialist cu peste 10 ani experienţă în domeniu, experienţă în management şi coordonare, cunoştinţe tehnice în domeniul electric, automatizare, BMS şi SCADA, IoT şi sisteme fotovoltaice. Abilităţile soft sunt foarte importante în acest rol, precum intuiţia tehnică, flexibilitatea  gândirii şi motivaţia intrinsecă, aptitudinile manageriale, rezistenţa la stres şi abilităţile de comunicare şi relaţionare. Pentru acest rol, salariile sunt cuprinse în intervalul 1400 - 1800 euro lună, în medie - Andrei Frunză, CEO al BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonusuri anuale, prime de sărbători, cursuri şi acces la programe de dezvoltare continuă, maşină de companie.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza