Iulius Mall a făcut 3 milioane de euro într-o noapte

Iulius Mall a făcut 3 milioane de euro într-o noapte
250.000 de persoane au invadat sâmbătă seara, timp de şapte ore, mallurile Iulius din Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi, cu acest prilej efectuându-se vânzări record, au anunţat reprezentanţii reţelei comerciale. Iulius Mall Cluj a împlinit trei ani de la deschidere.
Un număr record de clienţi din Cluj-Napoca, dar şi din localităţile şi oraşele limitrofe (Turda, Dej, Bistriţa, Zalău) au ales să vină la cumpărături în Iulius Mall Cluj (IMC) la evenimentul anual de reduceri nocturne. Iulius Group a organizat în trei mari oraşe ale ţării (Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi) evenimentul care îmbină cumpărăturile cu partea de divertisment, denumit “Veniţi la miezul nopţii!”. Sâmbătă clujenii au venit să profite atât de preţurile reduse cu până la 80%, cât şi de concertele Holograf şi Smiley. Show-urile au fost cu lasere şi lumini, iar cu acest prilej a avut loc şi campania socială “I Like = 1 Leu = 1 Zâmbet”, derulată şi pe Facebook.

Tema ediţiei din acest an, E-Night, a fost concepută pentru a oferi clienţilor din Transilvania posibilitatea să susţină învăţământul rural. Din totalul de 10.000 de fani Iulius Mall pe Facebook, 4.802 sunt la Cluj-Napoca. IMC va dona 4.802 lei pentru 34 de copii de grădiniţă şi de şcoală primară din Ghirolt, comuna Aluniş. Banii donaţi vor fi folosiţi pentru dotarea cu echipamente informatice a celor două instituţii de învăţământ din mediul rural. “Mulţi copii provin din familii nevoiaşe. Preşcolarii stau într-o încăpere, dar elevii de clasele I-IV învaţă simultan într-o sală de curs”, a afirmat Lucreţia Chelsoi, directorul şcolii. În mallurile în care s-au organizat maratoanele de shopping vânzările au depăşit 3 milioane de euro.

(D.E.)

Comenteaza