IT-ul merge bine la Cluj. Un producător local de software anunță afaceri de 4,4 mil. euro în 2021, cu 20% mai mult față de 2020

IT-ul merge bine la Cluj. Un producător local de software anunță afaceri de 4,4 mil. euro în 2021, cu 20% mai mult față de 2020
| Foto: Cottonbro/Pexels

Transart, producător clujean de software, se laudă cu o cifră de afaceri de 4.47 milioane de euro, în creștere cu 20% față de primul an pandemic, și cu 73 de companii atrase în portofoliu. 

Producătorul local de sofware ERP (Enterprise Resource Planning) a înregistrat afaceri de 4,47 milioane de euro la finalul anului 2021, în creştere cu aproximativ 20% faţă de anul precedent, când compania raporta afaceri de puţin peste 3,6 milioane de euro, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei și citat de ZF.

„Ieşim întăriţi în urma provocărilor aduse de pandemia COVID-19, perioadă în care am experimentat cu succes un mod de lucru hibrid: remote de acasă, combinat cu lucrul la sediu. 2021 a fost un an de creştere pentru divizia de ERP, în care am dezvoltat mult componenta de WMS, adaptând-o la nevoi tot mai avansate ale clienţilor noştri. Ne-am consolidat poziţia de lider pe zona de SFA, Retail Execution & CORTEX şi am câştigat ca şi clienţi nume importante din industriile pe care suntem specializaţi”, a spus Marius Iurian, managing partner al Transart.

Pe parcursul anului 2021, Transart a adăugat în portofoliu 73 de clienţi noi, distribuitori şi producători, atât din domeniile FMCG, alimente, băuturi, panificaţie, cât şi din segmente mai tehnice ale distribuitorilor de materiale de construcţii, termopane, instalaţii, scule, piese auto sau utilaje. 

De asemenea, o serie de proiecte de extindere la clienţi precum Dynamic Selling Group şi Intex SA au generat dezvoltări consistente ale soluţiei Warehouse Manager WMS şi integrarea utilizării codurilor de bare în cadrul unor noi procese interne de afaceri, au mai spus reprezentanţii Transart.

„Spre exemplu, Tymbark Maspex a ales Transart pentru a implementa o parte din serviciile de tip CORTEX – Demand Signal Management (DSiM) - o platformă care îi ajută pe producători să colecteze date în timp real, direct din sistemele ERP ale principalilor distribuitori şi să integreze aceste date, alături de date din alte surse, în cadrul unor proiecte complexe de Business Intelligence ce ajung să fie vitale pentru extinderea şi dezvoltarea afacerii”, a mai spus Marius Iurian.

Comenteaza