Foto Investiție de 8 milioane de euro, recepționată la Câmpia Turzii

Investiție de 8 milioane de euro, recepționată la Câmpia Turzii
| Foto: Facebook.com/lojigan.dorin
Investiție de 8 milioane de euro, recepționată la Câmpia Turzii
Investiție de 8 milioane de euro, recepționată la Câmpia Turzii
Investiție de 8 milioane de euro, recepționată la Câmpia Turzii

Este vorba despre centrala electrică realizată de clujenii de la Electrogrup, pentru societatea Nova Power.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, susține că orașul este un vector de investiții durabile, iar în aceeași zonă, în următorii doi ani, vor fi realizate alte două nou investiții, una de 8 milioane, iar cealaltă de 80 de milioane de euro.

„Decizia pe care am luat-o în anul 2017, de a rezona Municipiul Câmpia Turzii, își arată încă odată beneficiile. Luni a avut loc recepția primului obiectiv de investiții realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, în cel de-al doilea mandat al meu. Valoarea acestuia este de 8 milioane de euro.

Este vorba despre centrala electrică realizată de Electrogrup, pentru societatea Nova Power. Prin intermediul acestei investiții, Nova Power va produce energie electrică, un element de utilitate publică esențial pentru arealul nostru. Investiția a debutat în data de 5 decembrie 2020, după ce Primăria Municipiului Câmpia Turzii a emis, în timp record certificatele de urbanism, autorizațiile de construire și a altor documente necesare.

De asemenea, în următorii doi ani, în aceeași zonă, vor fi realizate alte două noi investiții – în valoare de 8 milioane de euro, respectiv 80 milioane de euro. Astfel, îmi reafirm susținerea față de investitorii privați care vin și generează plusvaloare pentru Municipiul Câmpia Turzii”, a transmis Lojigan.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza