Inspectorii de asigurări câștigă până la 1.300 de euro pe lună. Sunt la mare căutare în Cluj

Inspectorii de asigurări câștigă până la 1.300 de euro pe lună. Sunt la mare căutare în Cluj
| Foto: kalinovsky - Depositphotos.com

Salariul lunar pentru un inspector în asigurări în România, variază între 800 și 1.300 de euro.

Un angajat pe poziţia de inspector în asigurări are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.300 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Inspectorii în asigurări, la mare căutare în Cluj

Principalele responsabilităţi ale unui inspector în asigurări constau în promovarea şi vânzarea produselor de asigurare, precum şi menţinerea unei legături permanente cu clienţii, acordându-le asistenţa necesară pe toată durata parteneriatului. Prin specificul activităţii, poziţia de inspector asigurări necesită în primul rând studii medii/superioare, care să fie completate de cursuri de pregătire profesională specifice şi de o certificare emisă de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) privind distribuţia în asigurări. În plus, companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti foarte bine organizaţi, responsabili, cu iniţiativă, care deţin abilităţi de comunicare interpersonală, de planificare şi organizare. Pentru această poziţie, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 800 - 1.300 euro pe lună şi, în prezent, candidaţii potriviţi pentru această poziţie sunt la mare căutare în Cluj, Bucureşti şi Timişoara - Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: posibilitatea de a lucra remote, zi liberă cu ocazia zilei de naştere, bonus performanţă, tichete de masă, asigurare de sănătate, abonament sport.

În prezent, 806 de posturi vacante pentru poziţia de inspector asigurări sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Cluj, Bucureşti şi Timişoara. De altfel, sunt poziţii active la nivel naţional.

Comenteaza