Inginerii în telecomunicații sunt printre cei mai căutați la Cluj. Salariu ajunge până la 1.400 euro/lună

Inginerii în telecomunicații sunt printre cei mai căutați la Cluj. Salariu ajunge până la 1.400 euro/lună
| Foto: Gorodenkoff - Depositphotos.com

Inginerii TAC (Centru de Asistenţă Tehnică) au o remunerație care poate ajunge până la 1.400 de euro pe lună. Postul este căutat la în Cluj-Napoca.

Un angajat pe poziţia de TAC engineer are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Postul este căutat în Cluj-Napoca

În prezent, 1.032 de posturi vacante pentru poziţia de TAC engineer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai mult anunţuri sunt în Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca. 

„Un TAC (Centru de Asistenţă Tehnică) engineer va răspunde la întrebări şi va rezolva problemele. Este un rol de suport în telecomunicaţii, printre responsabilităţile zilnice numărându-se efectuarea de actualizări de reţea în conformitate cu procesul de management al schimbărilor, furnizarea de informaţii detaliate despre cum se configurează produsele, identificarea preocupărilor clienţilor şi problemelor critice. Angajatorii caută candidaţi cu experienţă în domeniul IT sau telecom, cunoştinţe Linux/Unix, cunoştinţe baze de date (Oracle, Gauss DB etc.) şi cunoştinţe de reţele (CCNA sau orice diplomă echivalentă). Salariul pentru job este în medie de 1.000 – 1.400 euro net lunar”, a explicat Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri anuale de performanţă, abonament medical clinică privată, cursuri şi traininguri, suport în certificare, posibilitatea de a călători în interes de serviciu.

 

Comenteaza