Încep angajările pentru primul Hornbach de Cluj. Caută inclusiv director

Încep angajările pentru primul Hornbach de Cluj. Caută inclusiv director

Rețeaua de bricolaj Hornbach a declanșat recrutările pentru cel dintâi magazin pe care aceasta îl va deschide la Cluj-Napoca, în cartierul Bulgaria.

Departamentul de resurse umane a confirmat disponibilitatea multor poziții, iar printre acestea se numără șef de raion, recepție marfă sau profi-montaj, lucrător comercial raion, recepție marfă sau servicii clienți, casier-trezorier, șofer de camionetă. Inclusiv postul de director adjunct al magazinului a fost pus la bătaie.

Demersurile de finalizare a celui dintâi magazin Hornbach din oraș s-au mutat în 2021, deși proiectul a debutat de mai mulți ani. În 2020, germanii spuneau că au început să dezvolte un magazin nou în Cluj, ca parte a strategiei de extindere a reţelei de pe piaţa locală. 

La Cluj-Napoca, magazinul este programat la intersecția străzilor Fabricii de Zahăr - Câmpina, pe un teren de 4 ha. În privința magazinului din cartierul clujean Mărăști, conducerea filialei din România spunea că peste iarnă lucrurile se pot decala din cauza vremii. Retailerul german de materiale de construcţii a ajuns la investiţii de 175 de milioane de euro de la intrarea pe piaţa locală, din 2007.

Hornbach deţine în România cele mai mari magazine de materiale de construcţii ca suprafaţă, în condiţiile în care competitorii au suprafeţe sub 20.000 mp. Hornbach este o companie din Germania, care se ocupă cu vânzarea de materiale de construcție și de produse pentru amenajare a casei și grădinărit.

Aceasta este prezentă în nouă țări europene, cu 158 de magazine. La nivel global, grupul are 20.000 de angajați. Principalii săi concurenți din România sunt Dedeman, Leroy Merlin, Brico Depot.

Comenteaza