Hotelierii din Creta se tem că vor pierde turiştii români şi le dau asigurări că sunt pregătiţi să-i primească în siguranţă

Hotelierii din Creta se tem că vor pierde turiştii români şi le dau asigurări că sunt pregătiţi să-i primească în siguranţă
| Foto: europafm.ro

Hotelierii din Insula Creta transmit un mesaj de încredere turiştilor români, subliniind măsurile de siguranţă privind limitarea răspândirii noului coronavirus, pregătirea angajaţilor, dar şi ofertele promoţionale, scrie Agerpres.

Managerul general al lanţului Creta Maris, Nikos Vlassiadis, a explicat că, în contextul epidemiei de coronavirus, au fost făcute investiţii suplimentare pentru a respecta protocoalele de siguranţă.

El a subliniat, de asemenea, importanţa turiştilor din România pentru economia celei mai mari insule din Grecia. "Anul acesta am investit mult mai mult decât anul trecut pentru a respecta toate protocoalele legate de pandemia de coronavirus. Noi vom face tot ce depinde de noi la Creta Maris pentru ca turiştii să fie în siguranţă. Gradul de ocupare al hotelului în acest moment se situează între 25% şi 35 %, pe undeva pe acolo. Ne aşteptăm ca în acest an să avem un grad de ocupare între 30% şi 40%, sperăm la mai bine. Românii sunt unii dintre clienţii noştri importanţi şi sperăm să-i avem în număr cât mai mare. Vreau să le transmit turiştilor români că noi suntem aici, suntem pregătiţi să-i primim în siguranţă şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a se simţi în siguranţă", a spus managerul grec.

Vlassiadis a explicat şi procedurile puse în aplicare de autorităţile elene în cazul depistării de cazuri pozitive de coronavirus.

"(...) Guvernul grec ne-a susţinut încă de la început pe toţi, motiv pentru care avem cel mai scăzut nivel din Europa în ceea ce priveşte cazurile de coronavirus. Cred că siguranţa turiştilor este cea mai importantă, toată lumea vrea să se simtă în siguranţă", a declarat acesta jurnaliştilor români participanţi la un info-trip organizat de o agenţie de turism din România, împreună cu Organizaţia Naţională de Turism din Grecia (EOT).

Comenteaza