Hotel de 5,6 milioane euro scos la vânzare în Cluj, al doilea cel mai scump din ţară

Hotel de 5,6 milioane euro scos la vânzare în Cluj, al doilea cel mai scump din ţară
Un hotel scos la vânzare în zona Bună Ziua din Cluj-Napoca e al doilea cel mai scump de pe piaţă, relevă o analiză imobiliare.ro.

Cea mai scumpă unitate scoasă la vânzare în acest moment aflată în baza de date imobiliare.ro este situată în zona Clăbucet din Predeal. Este vorba despre un complex hotelier cu acces direct la una din cele mai cunoscute pârtii din Predeal, format din trei unităţi de cazare, dispune de 50 de camere şi o parcare de 40 de locuri. Preţul se ridică la 6,5 milioane de euro.

Pe locul al doilea în topul celor mai scumpe hoteluri scoase la vânzare în acest moment, se află o unitate de 4 stele situată în zona Bună Ziua din Cluj-Napoca. Hotelul dispune de 45 de camere duble, patru apartamente de lux, şi o camera pentru persoane cu deficienţe motorii. Printre facilităţi se numără cele patru săli de conferinţe cu o capacitate de 10 până la 220 de locuri. Restaurantul hotelului are o capacitate de până la 350 de locuri. De asemenea, există o cramă cu 60 locuri, un club cu 80 locuri, o terasă (150 de locuri) şi o suprafaţă exterioară ce poate asigura logistica necesară organizării unui eveniment de 180 de persoane. Preţul solicitat în acest caz este de 5,6 milioane de euro.


Tot în Cluj, de data aceasta însă în centrul oraşului, lângă Parcul Central şi Piaţa Mihai Viteazul este scoasă la vânzare o clădire istorică din secolul XIX ce funcţionează ca hotel de trei stele pentru 4,8 milioane de euro. Cu un regim de înălţime S+P+2E+M, hotelul dispune de 30 de camere complet amenajate şi utilate, un restaurant de lux şi un bar.

Etichete
Comenteaza