Foto Garsonieră din Cluj-Napoca: WC-ul, ascuns după aragaz deoarece bucătăria este... în baie. Cât costă

Garsonieră din Cluj-Napoca: WC-ul, ascuns după aragaz deoarece bucătăria este... în baie. Cât costă
Garsonieră din Cluj-Napoca: WC-ul este ascuns după aragaz deoarece bucătăria e... în baie. Cât costă
Garsonieră din Cluj-Napoca: WC-ul este ascuns după aragaz deoarece bucătăria e... în baie. Cât costă
Garsonieră din Cluj-Napoca: WC-ul este ascuns după aragaz deoarece bucătăria e... în baie. Cât costă

Cluj-Napoca este cunoscut ca orașul cu cele mai scumpe locuințe din România, iar multe anunțuri de închiriere devin virale în mediul online, pentru condițiile oferite la un preț uriaș.

Zilele trecute o garsonieră de 11 mp scoasă scoasă spre închiriere cu 200 de euro pe lună a atras un val de comentarii ironice pe Facebook. Dar în Cluj-Napoca putem găsi multe alte anomalii imobiliare, precum un spaţiu de locuit de 13 metri pătrați de vânzare, la prețul de 27.000 de euro, potrivit konceptimobiliare.ro.

Pe site-ul de imobiliare spaţiul de locuit cu WC-ul ascuns după aragaz deoarece bucătăria este una cu baia, este numit fie "Garsonieră în zona Ultracentrala", fie "Apartament cu o cameră Ultracentral".

Potrivit anunțului, "apartamentul" are o cameră, bucătărie și baie. Dar, în imagini, ultimele două încăperi pare că sunt, de fapt, una și aceeași. Toaleta se află ascunsă după aragaz, şi pare că o draperie ar putea fi trasă în timp ce un locatar ar fi la gătit, iar altul la necesităţile fiziologice. Iar dacă nimeni nu găteşte, hârtia igienică poate fi depozitată pe... aragaz, aşa cum se vede tot din imagini. Aproape un metru mai încolo se află și cabina de duș.

„Garsonieră în zona Ultracentrală, aproape de toate atracțiile, punctele de interes ale orașului și mijloacelor de transport în comun. Garsoniera este situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje în suprafață utilă de 13 mp și este compartimentată astfel: camera, bucătărie și baie. Acesta se vinde complet utilat si mobilat. Disponibil imediat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitați să ne contactați telefonic, prin email sau la sediul agenției noastre”, se arată în anunț.

În anunţ sunt descrise şi facilități cu duiumul, dar cele mai interesante par APA, CURENTUL, ILUMINATUL STRADAL şi STRĂZILE ASFALTATE - Apă :), Apometre, Aragaz, Bucătărie deschisă, Bucătărie mobilată, Bucătărie utilată, Cabină de duș, Canalizare :), CATV, Contor electric, Contor gaz, Curent :), Faianță, Ferestre aluminiu, Frigider, Gaz, Gresie, Iluminat stradal :), Interfon, Internet, Izolație exterioară, Mașină de spălat rufe, Mijloace de transport în comun, Mobilat complet, Străzi asfaltate :), Telefon, Ușă intrare metal, Vopsea lavabilă şi evident Wireless. 
 
Povestea "apartamentului" cu WC-ul ascuns după aragaz se întâmplă tocmai într-o casă/vilă construită din cărămidă în 1940 care este şi monument istoric pe deasupra şi care a fost finisată, se pare, în anul 2020.
 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza