GALERIE FOTO Femeile de afaceri şi-au dat bijuteriile pentru copii

GALERIE FOTO Femeile de afaceri şi-au dat bijuteriile pentru copii
45.000 de lei a strâns Asociaţia Femeilor de Afaceri (AFA) cu ocazia microrevelionului caritabil organizat la finele săptămânii trecute la clubul Boema (foto). Fondurile adunate vor contribui la dotarea cu aparatură a Secţiei de Primire Urgenţe a Spitalului de Copii Cluj.
“Evenimentul a fost foarte bine primit de comunitatea de afaceri, astfel încât am primit şi ulterior oferte de sponsorizare. Marţi vom avea o întâlnire cu conducerea instituţiei pentru ca aceasta să decidă de ce fel de aparatură este nevoie în mod prioritar şi pentru a face demersurile de achiziţie”, a declarat Mihaela Rus, preşedinte al AFA. Cele mai scumpe obiecte licitate au fost un tablou, cu 1.850 de lei, şi o brăţară de argint cu perle, la 1.630 de lei. Un pom de Crăciun a fost donat de către unul dintre câştigători licitaţiei, fiind instalat în incinta unităţii medicale. S-au donat 59 de obiecte, toate adjudecate la licitaţie. Au participat 200 de invitaţi, momentele artistice fiind susţinute de clubul de dans sportiv Diamond şi de grupul vocal Anatholis.

În urma acestei acţiuni, 50 de femei de afaceri au formulat intenţii de aderare la AFA, astfel că aceasta va ajunge la peste 100 de membre, conform conducerii asociaţiei. “Într-o perioadă în care dezbinarea, răsturnarea valorilor şi lipsa unităţii de gândire şi acţiune par a-şi fi pus iremediabil amprenta asupra vieţii comunitare, AFA a dat o lecţie de solidaritate, de căldură sufletească şi de pasiune”, a menţionat preşedintele asociaţiei. AFA s-a înfiinţat în 2004, ca Asociaţia Femeilor de Afaceri din Nord-Vest. Organizaţia desfăşoară acţiuni de promovare a femeilor în viaţa publică, campanii de lobby şi advocacy pentru dezvoltarea antreprenoriatului, parteneriate cu asociaţii internaţionale.


Comenteaza