Evoluție îngrijorătoare a cazurilor de coronavirus în Cluj. Cum arată graficul

Evoluție îngrijorătoare a cazurilor de coronavirus în Cluj. Cum arată graficul

Noile cazuri de coronavirus la Cluj arată o evoluție ascendentă, conform experților de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA).

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

“Modul de începere a noului an școlar în septembrie va depinde de numărul de cazuri noi cumulate din ultimele 14 zile în fiecare localitate raportat la o mie de locutori. Graficul arată evoluția acestui indicator la nivelul fiecărui județ din România, respectiv pragul de 1‰”, a precizat Romanian Economic Impact Monitor (REIM), realizat de FSEGA.

Proiectul de cercetare include realizarea unei platforme online specializate, prin care experții Universității Babeș-Bolyai implicați în acest demers științific publică date relevante privind impactul economic al pandemiei COVID-19 în forma unor infografice interactive, menite să arate o imagine actualizată în timp real a situației economiei românești.

Obiectivul REIM constă în oferirea unui sprijin real factorilor decizionali din politica și economia românească prin actualizarea frecventă a analizei situației generate de epidemie și oferirea unui punct de pornire pentru realizarea unor scenarii de previziune pentru o mai bună protejare a societății, companiilor, angajaților și lanțurilor de aprovizionare din economia reală.

Cursurile de la Cluj, în variantă mixtă

Noul an școlar, care va începe în 14 septembrie, se va desfășura într-o variantă mixtă: o parte din elevi vor merge la școală zilnic, iar cealaltă parte va avea loc în sistem hibrid, însă varianta doar online este exclusă, au anunțat reprezentanţii Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza