Electrogrup a finalizat o stație de transformare pentru Muntenia Nord

Electrogrup a finalizat o stație de transformare pentru Muntenia Nord

Clujenii de la Electrogrup au terminat modernizarea unei stații de energie electrică din județul Brăila, într-un proiect de 8,1 milioane de lei având ca beneficiar SDEE Muntenia Nord.

"Echipele noastre au lucrat susținut, pe parcursul ultimilor doi ani, la reabilitarea unul nod esențial de energie electrică pentru sud-estul României. Infrastructura modernă din stația Însurăței poate susține dezvoltările consumatorilor din regiune cu noi echipamente, tehnologii actuale și un plus de siguranță.

Avem speranța că în următorii ani toate stațiile principale din țară vor ajunge la acest nivel. Cum derulăm activități și avem o vizibilitate extinsă în toate domeniile critice de infrastructură, observăm că România se află într-un moment în care proiectele de modernizare sunt la fel de importante ca și cele de construcție.

Consumul crește, atât în energie cât și în telecom, și infrastructura trebuie să își crească, la rândul său, capacitatea. Vestea bună este că, spre deosebire de alte domenii, avem în România know-how-ul și dotările necesare pentru a ne putea mobiliza pe proiecte extinse, a declarat Adrian Florea, CEO al Electrogrup.

Prin retehnologizare, stația asigură alimentarea cu energie electrică a clienților finali în cele mai sigure condiții, dar și a stațiilor de pompare pentru irigații din zona Brăilei și evacuarea energiei produse de Parcul Eolian Însurăței în sistemul energetic național.

Electrogrup este și unul dintre cei mai activi constructori de infrastructură de telecomunicații, Smart City și construcții civile și industriale și face parte E-Infra, grup de cinci companii active în domeniu, alături de Netcity Telecom, Direct One, Nova Power & Gas, WESEE, cu 600 de angajați și afaceri anuale de 100 milioane de euro.

Comenteaza