Şef nou la Deloitte

Şef nou la Deloitte
Noul şef al societăţii de consultanţă Deloitte este Barry Salzberg, anunţă astăzi compania. Deloitte are un birou regional şi la Cluj.

Barry Salzberg a fost ales în funcţia de director executiv Deloitte şi îşi va prelua atribuţiile începând din 1 iunie, o dată cu debutul noului an fiscal. Schimbarea vine după ce şi şefia biroului de la Cluj a fost la rândul său schimbată, la începutul acestui an. Vezi detalii despre decizie

"Alegerea lui Salzberg încheie un proces riguros şi amplu de nominalizare şi ratificare de către partenerii firmelor membre, care are loc o dată la patru ani şi reuneşte întreaga reţea globală de firme membre", spun reprezentanţii Deloitte.

Deloitte Touche Tohmatsu este o companie cu răspundere limitată din Marea Britanie, iar fiecare firmă membră a grupului este persoană juridică independentă. Deloitte furnizează servicii de audit, taxe, consultanţă în 150 de ţări, prin 170.000 de specialişti. Afacerile biroului din Cluj. Înfiinţat în mai 2008, au crescut cu 25% anul trecut faţă de 2009. La Cluj lucrează 13 angajaţi.

Etichete
Comenteaza