Drum Bun: Aplicația de la Cluj pentru șoferii responsabili / Cumpără online RCA, ITP, Rovinietă, asistență rutieră sau asigurare de călătorie, simplu și rapid

Drum Bun: Aplicația de la Cluj pentru șoferii responsabili / Cumpără online RCA, ITP, Rovinietă, asistență rutieră sau asigurare de călătorie, simplu și rapid

„Drumul bun” vine de la Cluj. De data aceasta printr-o aplicație care simplifică viața șoferilor și unde îți poți gestiona toate cheltuielile ce țin de mașină.

Dezvoltată la Cluj-Napoca, aplicația Drum Bun gestionază toate costurile şi obliga­ţiile auto pe care le au şoferii din România.

Aplicația dezvoltată la Cluj digitalizează toate procesele generate de deţinerea unui autoturism şi permite administrarea cu uşurinţă şi în siguranţă, într-un singur loc, a tuturor programărilor şi plăţilor aferente deţinerii unui autoturism. Aplicaţia Drum Bun permite utilizatorilor achiziţia de poliţe RCA, roviniete, şi asigurări de călătorie, precum și setarea de notificări de expirare pentru RCA, ITP, plata de taxe etc.

Îți expiră asigurarea la Euroins? Aplicația Drum Bun îți netezește calea spre o nouă poliță

„Pornim de la premiza că din 8 decembrie, toți șoferii care au polițe RCA la Euroins nu vor mai beneficia de acestea, deoarece expiră la acea dată și trebuie să își reînnoiască asigurarea auto. O pot face online de pe drumbun.ro sau direct din aplicația Drum Bun, care se găsește în Google Play și App Store”, a declarat Dragoș Bunea, CEO Drum Bun.

Cu aplicația Drum Bun poți afla în timp real situația poliței RCA a mașinii tale. În cazul în care asigurarea a expirat, o poți reînnoi online, direct din aplicație. Primești instant actele pe mail sau le poți găsi în aplicație, ca tu să poți uita de grija lor.

  • Îți introduci datele personale, scanezi talonul mașinii sau introduci datele manual.
  • Îți reînnoiești la nevoie asigurarea RCA direct din aplicație
  • Alegi asigurare pentru perioada pe care o dorești: 1 lună, 3 luni, 6 luni, sau un an

Te întrebi mereu: „Oare unde am pus actele mașinii?”. De acum, le ai pe toate în același loc, în aplicația Drum Bun. Datele tale personale, datele pentru plată și actele mașinii sunt stocate în siguranță, iar tu poți pleca la drum relaxat.

Aplicația este dedicată șoferilor, are integrare cu RAR, cu toți asiguratorii pentru RCA. Se poate achiziționa și asisență rutieră, taxa de pod de la Feteşti - Cernavodă etc.

Utilizatorul primește alerte inteligente care îl anunță când îi expiră ITP-ul, Rovinieta etc.

Drum Bun - singura aplicație din România unde poți cumpăra vinietă pentru Bulgaria

Drum Bun se diferențiază față de alte aplicații și prin faptul că este singura aplicație din România unde poți achiziționa vinietă pentru Bulgaria.

„În viitorul apropiat urmează să integrăm inclusiv vinieta pe Ungaria. Pe viitor dorim să fim cel mai mare integrator de servicii dedicate șoferilor, piața urmând cursul normal spre digitalizare”, a mai spus Dragoș Bunea.

Potrivit acestuia, investiția inițială în aplicația Drum Bun a fost de peste 1 milion de euro. 

Aplicația Drum Bun împlinește luna aceasta doi ani de la momentul lansării în Google Play și App Store. Pe parcursul acestor doi ani, echipa a lucrat foarte mult la îmbunătățirea platformei pentru a oferi utilizatorilor o aplicație cât mai ușor de folosit.

Aplicația Drum Bun are o interfață intuitivă cu un design curat și modern. Este special creată pentru a-ți oferi o experiență plăcută și rapidă. Te ține organizat și la curent cu situația mașinii, ca tu să pleci la drum liniștit și în siguranță.

Comenteaza