Directorul de marketing al Băncii Transilvania: "Clienții vor să le trimitem cardurile cu dronele"

Directorul de marketing al Băncii Transilvania: "Clienții vor să le trimitem cardurile cu dronele"

În cel mult două luni, Banca Transilvania Cluj va lansa o platformă digitală care va permite contractarea creditelor fără a mai fi nevoie de deplasare la o unitate bancară, anunță oficialul BT.

Lansarea platformei Neo va permite BT să facă paşi importanţi în zona digitală, conform ZF.  "Digitalizarea prinde contur şi în sistemul bancar, astfel că până la finalul anului este de aşteptat ca toate băncile mari din România să aibă produse de creditare care nu vor implica deplasarea la sucursala băncii, menționează Sergiu Mircea (foto).

El apreciază că implementarea noilor tehnologii va permite băncilor să intre în parteneriate cu fintech-uri (furnizori de servicii financiare prin utilizarea de software și tehnologii moderne, n. red.) sau chiar să colaboreze între ele.

„Trecerea din mediul offline spre online se face treptat şi avem clienţi în oraşele mari precum Bucureşti, Cluj, Braşov, Iaşi care îşi doresc card delivery cu dronele. Este o exagerare, dar şi-ar dori ca aceste carduri să se teleporteze la ei.

Este o tendinţă a acestor ani şi sunt mulţi clienţi care vor ca relaţia lor cu banca să fie dematerializată. Până la finalul anului băncile mari din România vor avea produse de credit care nu vor necesita deplasarea la bancă“, a declarat managerul BT. Principalii jucători de pe piața bancară din România sunt BT, BCR și BRD.

Comenteaza