Foto Cum arată un penthouse de 700.000 euro din Cluj-Napoca

Se știe că orașul Cluj-Napoca este cel mai scump din țară. Un penthouse se vinde în cartierul Grigorescu cu 690.000 euro. 

"Acest duplex se comporta ca si un penthouse, dispune de o suprafata generoasa de 215 mp utili la care se adauga o terasa de 26 de mp si un teren de 400 de mp. Curtea este imprejmuita, cu supraveghere video, poarta si 4 garaje (incalzite) automatizate.

Proprietatea este dispusa pe un singur etaj, cu un tavan inalt de aproximativ 3,80 m care contribuie la aspectul unicat si aerisit al acestei propreitati. Suprafata utila a apartamentului dispus pe 4 camere ne confirma faptul ca confortul si calitatea vietii, pentru tine ca noul proprietar este un lucru absolut necesar.

Holul dispune de un dressing incorporat foarte spatios, livingul cu zona de bucatarie si dining reprezinta cu siguranta locatia unde o sa iti petreci cea mai mare parte din zi, mobilierul, luminile ambientale, semineul incorporat toate contribuie la o atmosfera unde iti este drag sa iti petreci timpul fie cu familia, prietenii sau doar sa te uiti la un film de calitate.

Cele 2 dormitoare iti ofera initimitatea si linistea de care ai nevoie, cel matrimonial dispune si de o baie proprie cu cabina de dus si de o cada, perfecta pentru a te relaxa dupa o zi de lucru sau poti accesa direct din incapere terasa pentru a medita sau pentru a rasfoi a carte buna. Pe cele 2 holuri sunt pozitionate strategic 2 bai care deservesc restul apartamentului. Ultima camera este amenajata pe post de birou, dar se poate transforma cu usurinta fie intr-un dormtior, dressing sau cu orice alta destinatie.

Deasemenea proprietatea permite amenajarea unui rooftop de 120 mp care creste pe viitor atat confortul cat si valoarea imobilului", se arata in anuntul de vanzare.  

Comenteaza