Foto Cum arată o casă de 1 milion de euro în Feleacu: apartament independent la parter, sală de sport, ciubăr şi iaz

O vilă spectaculoasă se vinde cu 1.1 milioane euro în Feleacu. 

"Constructia, cu o suprafata utila de 600 mp, a fost realizata pe un teren in suprafata de 4500 mp cu un front de deschidere de 46 de mp. Este conectata la reteaua publica de apa, canal, gaz, curent si internet prin fibra optica. In curtea din fata casei este o fantana echipata cu hidrofor, iar pentru epurarea apelor uzate functioneaza o ministatie de epurare. Intreg necesarul de energie electrica a proprietatii este asigurat de o baterie de celule fotovoltaice cu o putere instalata de 7 KW.

Pentru rudele venite in vizita, exista un apartament la parterul casei total independent cu intrare individuala ceea ce permite folosirea casei partial cu o intimitate aparte.

Cu regim de inaltime D+P+E cu o compartimentare bine gandita si functionala, cu incaperi generoase si bine vitrate, cu spatii de relaxare (sala de sport, sauna, ciubar de 12 persoane, zona de gratar, foisor, un iaz, 2 livezi cu pomi fructiferi, etc.), cu caracteristici constructive la standarde inalte si cu finisaje premium, proprietatea este acel "acasa" dorit care ne duce in zona de confort si de tihna'', se arată în anunţul de vânzare. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza