Foto Cum arată cea mai scumpă vilă din Cluj-Napoca. Se vinde cu aproape 4 mil. euro

Vila se află la zece minute de mers agale de Catedrala Ortodoxă, în proximitatea Camerei de Comerț și Industrie, aproape de Facultatea de Litere. Prețul de vânzare este de 3.7 milioane euro.

Construcția inițială a fost complet consolidată, restructurată, extinsă, etajată, mansardată și utilată în perioada 2001-2008, nefiind monument istoric. Terenul pe care este edificat imobilul este în suprafaţă de 1.645 mp, oferind un important potenţial urbanistic pentru ridicarea de construcții terasate pe panta domoală din spatele vilei și pe terasa din partea superioară a acesteia, cu panoramă splendidă asupra orașului. 

Construcția se desfășoară pe o suprafață totală de peste 650 mp, având inclusiv multiple scări, trotuare și terase. Are regim de înălțime: subsol parțial, parter, etaj 1, mansardă și pod. Frontul la strada Emil Racoviţă are 15 ml. Fațada principală a vilei este orientată către est. Înălțimea locuinței la cornișă este de 10.50 m. 

Imobilul cuprinde 13 camere, acestea fiind amplasate: patru la parter (dintre care două formează un living foarte spațios și elegant), cinci la etajul 1 şi patru la mansardă. La subsol se află pivnița (încăpere de depozitare) în suprafață de 22.5 mp, iar deasupra camerelor de la mansardă este un pod de 130 mp.

Liziera de brazi și de nuci din partea din spate a casei ofera intimitate. 

Comenteaza