Cu cât se vinde ''Nestemata Munților Apuseni"

''Nestemata Munților Apuseni" se vinde cu 4.4 milioane de euro. Este situată la numai 45 km de Cluj, la răscrucea apelor din Valea Ierii și Valea Negrii, într-un luminiș inundat de verdeață în jurul unui ochi de apă. 

"O pensiune toată bătută în piatră, lemn și flori roșii își întâmpină oaspeții cu camere moderne și terase boeme pentru cafele și pierdut privirea-n verde. Totul e din lemn, interior și exterior. Arhitectura se încadrează în stilul rustic local, dar interiorul camerelor îmbrăcate în lemn are atmosfera de cabană contemporană.  Sunt 10 camere cu balcoane deasupra lacului, alte 7 camere în corpul principal (două dintre ele au terasă proprie și ciubăr privat cu aeromasaj) și 4 apartamente (unul cu suprafață de 48mp, duș și cadă cu hidromasaj; terasa acestuia este deasupra cascadei; alte două apartamente au ciubăr privat).

Proprietatea este perfect proiectată și echipată pentru evenimente corporate și private; are suprafețe ample cu iarbă pentru petreceri în grădină și restaurant cu capacitate de 300 persoane. Camera cu sare, sauna, șemineul, șezlongurile din iarbă sau ciubărul sunt prilejuri de relaxare sau socializare, după voie. Apoi sunt separeurile de luat masa construite într-un butoi, sauna din butoi și jacuzzi în ciubărul care poate fi practic asimilat unei jumătăți de butoi - toate elemente care creionează o atmosferă de poveste potrivită atât pentru team buildings și nunți cât și pentru concedii în natură (cei mici au un minunat parc dar și loc de joacă în interior, pentru cei mari există airsoft, paintball, remi, table, șah, cărți de joc, acces wireless sau un bar bine garnisit și o terasă generoasă cu 80 de locuri în aer liber și 36 lucuri acoperite).

Se adaugă și 9 locuri de parcare acoperite. În prezent este în curs de finalizare proiectul de dotare cu panouri fotovoltaice pe 210 mp (40 kw)", se arată în anunțul de vânzare. 

Comenteaza