Cu cât cumperi cabană cu foișor, ciubăr, saună și căsuță extra în satul lui Emil Boc. E la munte și poate fi un business profitabil

Se vinde o proprietate în satul Răchițele, într-o oază de liniște cu priveliște superbă. Atracții turistice în imediata vecinătate: Vălul Miresei, Valea Stanciului, Pietrele Albe, Masivul Vlădeasa.

Proprietatea se intinde pe o suprafata generoasa de teren, respectiv 11.700 mp, frumos amenajat cu spatii de agrement. Terenul este imprejmuit cu gard, iar fiecare zona este frumos amenajata.

Proprietatea dispune de un foisor generos de aproximativ 28 mp, constructie noua realizata din lemn, in stil rustic si modern, inchis cu geamuri termopan. Foisorul are semineu, gratar, cuptor pentru paine, spatiu pentru gatit cu chiuveta, mese si scaune. De asemenea, dispune de gresie pe toata suprafata incaperii.

Un alt spatiu de recreere este zona de sezlonguri, amenajata cu pietris. Sauna si ciubarul - sunt nelipsite pentru confortul celor care doresc relaxare. De asemenea, se afla si un spatiu amenajat cu leagan, masuta si scaunele din butuci.

Cabana mare (220 mp) realizata din caramida si lemn, acoperita cu tigla, complet finisata, mobilata si utilata. Compartimentare: Subsol - spatiu pentru depozitare, camara. Parter - 1 living cu 1 bucatarie open space, 3 dormitoare, 1 hol, 1 baie; acces etaj (scara interioara). Etaj - 1 living spatios, 2 dormitoare, 1 baie, 2 terase. Dispune de geamuri termopan, calorifere, usi interioare, centrala pe lemne, parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila.

Prețul de vânzare este de 270.000 de euro.

Comenteaza