Cord Blood Center mizează pe o creştere cu 25% a afacerilor

Cord Blood Center mizează pe o creştere cu 25% a afacerilor
Banca de celule stem din Cluj-Napoca speră ca populaţia să conştientizeze tot mai mult importanţa recoltării de sânge placentar.
Cord Blood Center (CBC), prima bancă de celule stem din România, cu sediul central la Cluj-Napoca, speră la o cifră de afaceri de 5 milioane de euro în 2011, cu 25% mai mult decât în 2010, când afacerile s-au ridicat la 4 milioane de euro.

Potrivit declaraţiilor Adinei Scaringi, directorul de marketing al companiei, citat de Mediafax, în 2010 afacerile CBC au avut un avans de numai 5%. Evoluţia mai bună aşteptată în 2011 se datorează, spun reprezentanţii CBC, conştientizării de către populaţie a beneficiilor aduse de recoltarea sângelui placentar (din care se extrag celule stem). CBC a construit prima bancă de celule stem din România în 2008, la Cluj-Napoca. Ulterior, compania a mai deschis două puncte de lucru la Bucureşti şi Timişoară, iar acum poate răspunde solicitărilor tuturor românilor stabiliţi pe teritoriul Uniunii Europene. Recent, CBC a lansat împreună cu Banca Transilvania un credit promoţional de 1.000 de euro, cu o dobândă avantajoasă şi condiţii speciale de acordare destinat finanţării recoltării de sânge placentar. Tarifele CBC sunt de 3.270 de lei pentru recoltarea de celule stem şi 190 de lei taxa anuală de conservare.
Comenteaza