Conferinţă de turism, în octombrie la Cluj. E prima în Europa de Est

Conferinţă de turism, în octombrie la Cluj. E prima în Europa de Est
Travel Tech 2012, conferinţa ce îşi propune să contribuie la perfecţionarea şi specializarea profesională a personalului angajat în industria turismului, se va desfăşura în luna octombrie, la Cluj. Evenimetul organizat pentru prima dată în Europa de Est, adună la Cluj peste trei sute de angajaţi, manageri şi acţionari din sfera turismului.

„Travel Tech Conf & Expo - New Tech, Social Media and Marketing in 2012's Tourism" are loc în octombrie 2012, în cadrul centrului de conferinţe Grand Hotel Italia. Travel Tech 2012 este o conferinţă interactivă ce îşi propune să contribuie la perfecţionarea şi specializarea profesională a personalului angajat în industria turismului.

„În contextul unui mediu concurenţial în care trendurile se schimbă de la an la an, atât agenţiile de travel, cât şi ceilalţi jucători din domeniu trebuie să fie informaţi. Este necesar ca specialiştii să fie la curent cu ultimele soluţii şi tehnologii în materie de management, vânzare şi promovare a serviciilor turistice, în vederea utilizării optime a acestora în activitatea companiei", spune Corina Martin, preşedintele ANAT.

Conferinta Travel Tech 2012 este un eveniment de tip Business 2 Business, ce va pune în discuţie teme de interes precum noile tehnologii şi trenduri în turismul de business şi leisure, strategii de marketing, promovarea prin social media, ultimele noutăţi în materie de distribuţie şi vânzări, soluţii IT şi sfaturi pentru specialişti. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul unei zile şi va cuprinde sesiuni de prezentări orale şi dezbateri ale unor profesionişti cunoscuţi la nivel internaţional: Amadeus, MerlinX, Neckermann, Sabre, Travelport, Zoover şi alţii.

 

Etichete
Comenteaza