Comisia de buget s-a mutat la Cluj

Comisia de buget s-a mutat la Cluj
La sesiunea demonstrativă a Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci a Parlamentului României, desfăşurată azi la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA), au participat oameni de afaceri, şefi de instituţii, politicieni, reprezentanţi ai mediului academic.

„Vrem să facem din FSEGA un centru de excelenţă şi de cercetare pentru mediul economic, iar de aici să înceapă un program rezultat din ideile din mediul academic şi de afaceri care să poată fi transpuse şi în legislaţie”, a subliniat deputatul Aurelia Cristea, organizatoarea manifestării.

Printre reprezentanţii mediului de afaceri s-au numărat Marcel Borodi, Iosif Pop, Ioan Aşchilean, Adrian Coroian, Emil Culda, Remus Urcan. Din partea Ministerului Finanţelor Publice au fost prezenţi ministrul secretar de stat Dan Manolescu şi Mihai Costin, şeful regionalei de finanţe, iar din partea administraţiei locale, prefectul Gheorghe Vuşcan. 
 
Şedinţa demonstrativă a fost organizată în scopul cunoaşterii de către studenţi a modului de desfăşurare a activităţii unei comisii de specialitate a Parlamentului României. Aceasta a fost urmată de o reuniune comună cu reprezentanţii mediului academic şi economic clujean. Cu acest prilej, oamenii de afaceri au criticat activitatea guvernului şi a parlamentului şi au făcut propuneri concrete pentru îmbunătăţirea mediului de business în România.

Etichete
Comenteaza