Clujul va fi inclus într-un circuit al terenurilor de golf

Clujul va fi inclus într-un circuit al terenurilor de golf

Un program care include mai multe terenuri de golf din zona Ardealului, dar și un tur al regiunii Transilvaniei vor fi demarate de către complexul SunGarden din Cluj.

Complexul din zona Baciu a găzduit 6.300 de persoane în primul semestru, dintre care 50% turiști străini. “Deși am fost în extrasezon, în perioada 1 ianuarie - 31 mai am înregistrat o cifră de afaceri de peste 6,3 milioane de lei.

Suntem încurajați de rezultatele din prima parte a acestui an, care ne-au determinat să ne dezvoltăm strategii și planuri pentru finalul anului. Estimăm că vom avea 20.000 de persoane cazate în hotel în 2019 și o cifră de afaceri de 18 milioane de lei”, a declarat Nicolae Căpușan, proprietarul SunGarden Golf & Spa Resort.

„Ne pregătim să lansăm pachetele de Golf Destination, care includ Green Fee-uri pe câteva dintre terenurile de golf din Transilvania, precum și relansarea pachetelor de tip Transylvania Legends, prin care oaspeții pot cunoaște mai bine regiunea, pot admira principalele obiective turistice prin circuite special realizate pentru ei”, precizează directorul general al complexului, Ana Maria Busuioc.

Durata medie de ședere a turiștilor a fost de trei nopți, iar printre cele mai apreciate facilități au fost centrul wellness & spa, de 1.400 mp. Luna mai a fost cea mai încărcată în privința evenimentelor private și corporate. Complexul se întinde pe 30 ha, cuprinde un teren de golf cu 9 cupe, un hotel cu 63 de camere până la finalul anului, restaurante, zone dedicate activităților sportive și de relaxare. Investițiile totale în complexul din Baciu au ajuns la 15 milioane de euro.

Comenteaza