Clujul, lider la locuri de muncă vacante la nivel naţional. Vezi câte joburi sunt oferite

Clujul, lider la locuri de muncă vacante la nivel naţional. Vezi câte joburi sunt oferite
Judeţul Cluj se află pentru a doua săptămână consecutivă în fruntea topului judeţelor cu cele mai multe locuri de muncă vacante la nivel naţional, disponibile în intervalul 15-21 noiembrie.

La nivel naţional sunt disponibile 9.047 locuri de muncă, cele mai multe dintre acestea în judeţul Cluj - 1499, Municipiul Bucureşti - 977 şi judeţul Iaşi- 729, conform datelor disponibile pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

La nivel naţional, pentru persoane cu studii superioare sunt disponibile 795 de joburi, cele mai multe pentru posturile de programator-78, asistent medical generalist-65 şi inginer mecanic- 46.

Dintre cele 8.252 de locuri de muncă oferite la nivel naţional persoanelor cu studii medii, profesionale, respectiv muncitorilor necalificaţi cele mai multe sunt pentru posturile muncitor necalificat în industria confecţiilor- 712, confecţioner-asamblor articole din textile - 711, operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice - 651.

 

Comenteaza