Clujenii fac bani frumoşi din chirii: un bărbat a înregistrat peste 100 de contracte la Finanţe

Clujenii fac bani frumoşi din chirii: un bărbat a înregistrat peste 100 de contracte la Finanţe
| Foto: Arhiva

Un clujean a înregistrat la Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Cluj peste 100 de contracte de închiriere a proprietății, în 2018, în timp ce alte 70 de persoane figurează că au mai mult de cinci contracte.

În cursul anului trecut au fost efectuate 10 controale pentru verificarea proprietarilor care își închiriază proprietățile, fără să le declare. „Numărul de persoane arondate la AJFP Cluj care au bifat în declarația unică cod 212 pe anul 2018 mai mult de cinci contracte este de 70.

Numărul maxim de contracte de închiriere depuse de o singură persoană este 103 contracte. În cursul anului 2018 au existat 10 controale în baza unor reclamații pentru verificarea proprietarilor care își închiriază proprietățile fără să le declare, din care s-au confirmat cinci”, transmite AJFP, citată de Mediafax.ro. 

Clujul rămâne oraşul cu chirii de lux

Suma medie solicitată pentru un apartament cu două camere de tip confort 1 (construit între anii 1980 și 2000), în ultimul trimestru din 2018, s-a menținut la valoarea de 400 euro/lună valabilă în Cluj-Napoca. Mai multe detalii, AICI! 

Comenteaza