Clujana se reinventează: modele moderne sport, disponibile online. Vezi preţurile

Clujana se reinventează: modele moderne sport, disponibile online. Vezi preţurile

Renumita fabrică de încălțăminte Clujana anunță lansarea primelor modele din noua colecție aferentă sezonului primăvară-vară 2019.

"Aceste modele vizează, preponderent, segmentul pantofilor sport, urmând ca, în perioada imediat următoare, departamentul de creație al fabricii să scoată pe piață și modelele elegante, destinate atât bărbaților cât și femeilor. Pentru reușita colecției, Clujana a mizat, ca de fiecare dată, pe calitatea recunoscută a materialelor folosite precum și pe confortul oferit", se arată într-un comunicat remis presei. 

Clujana se reinventează: modele moderne sport! Disponibile online, vezi preţurile

În vederea achiziționării noilor modele, clujenii sunt rugaţi să vizitați atât magazinele fabricii din Cluj-Napoca, situate în Piețele Mihai Viteazu și 1 Mai, cât și, on-line, shop-ul care poate fi accesat la adresa www.shop.clujanacluj.com. 

Clujana deschide 8 magazine noi, inclusiv în București

La începutul anului 2019, Clujana a anunţat că va deschide, în perioada următoare, opt noi magazine în tot atâtea orașe importante ale ţării, inclusiv în Bucureşti. De asemenea, în toamna anului 2018, Clujana a deschis un nou magazin în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, în Piața Mihai Viteazul nr. 30. Totodată, pentru a veni în sprijinul celor care îi apreciază produsele și care nu domiciliază în municipiului reședință de județ, societatea a lansat un nou website care poate fi accesat la adresa http://clujanacluj.com/, precum și un magazin online http://clujanacluj.com/shop/

Fabrica se mută în Tetarom I

Consiliul Judeţean (CJ) a cumpărat clădirile Clujana cu 4,8 milioane de euro, fabrica de încălțăminte urmând să-şi mute activitatea într-o hală din parcul industrial Tetarom I, din primăvară. În imobilele de Piaţa 1 Mai vor fi relocate birouri şi spaţii de arhivare ale unor instituţii.

Nouă imobile, terenuri și construcții (birouri, spații comerciale, curți și hale de producție), au trecut în proprietatea județului. Conform contractului de vânzare-cumpărare, toate cele nouă imobile, în suprafață totală de 9.929 mp, vor fi predate către CJ în maximum 90 de zile.

CJ vrea să mute liniile de producție și celelalte active în una din halele nou construite în Tetarom. Imobilele edificate prin intermediul proiectului cu finanțare europeană de extindere a parcului industrial sunt finalizate și vor fi recepționate în perioada următoare.

VEZI ŞI  Piaţa 1 Mai, noul centru de dezvoltare a Clujului cu acces spre trenul metropolitan.

Imagini de colecţie cu CLUJANA. Cum vrea un deputat de Cluj să ajute la refuncţionalizarea fabricii (pe modelul Pegas, Adidas)

 

Comenteaza