News alert Video Foto Cluj - Antalya, cel mai nou zbor de pe Aeroportul „Avram Iancu”. Cât costă biletul

Cluj - Antalya, cel mai nou zbor de pe Aeroportul „Avram Iancu”. Cât costă biletul
| Foto: Magnito - Deposiphotos.com

Compania aeriană de tip low-cost, Wizz Air, introduce ruta Cluj - Antalya, din luna mai a acestui an, a anunțat joi, David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu”.

David Ciceo, directorul Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca, a anunțat, joi, 19.01.2023, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că va exista o noută rută de pe Aeroportul din Cluj. Este vorba de zborul Cluj - Antalya (Turcia) oferit de către operatorul low-cost Wizz Air, începând cu data de 18 mai 2023.

Este o noutate de ultimă oră. Împreună cu Wizz Air anunțăm zborurile Cluj - Antalya. Vor fi câte două pe săptămână din luna mai a acestui an. Ruta Cluj - Antalya este una foarte importantă. Facem eforturi de marketing alături de companii. Este foarte bine pentru pasageri și pentru aeroportul nostru”, a dezvăluit David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj.

„Sperăm ca în lunile următoare să vedem noi companii pe aeroportul din Cluj, dar și noi destinații. Este foarte bine că ne-am consolidat poziția drept al doilea aeroport al României. Anul acesta vom avea peste 45 de destinații. În Transilvania, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca este prima opțiune pentru călătorit”, a mai adăugat David Ciceo.

Antalya, oraș pe coasta Mediterană în sud-vestul Turciei, este capitala turismului internațional turcesc. Antalya este o destinație turistică caracterizată de o climă mediterană cu veri fierbinți și uscate, și cu ierni călduțe și ploioase, unul dintre motivele pentru care valuri tot mai mari de turiști aleg Antalya ca destinație de vacanță nu doar pe timpul verii dar și pe timpul iernii. Centrul istoric al orașului, Kaleiçi, este, de asemenea, și centrul turistic al Antalyei: hoteluri și cluburi, restaurante și baruri sunt edificiile lumii moderne ridicate alături de Yivli Minare, simbol al centrului istoric restaurat sau de Kesik Minare, fosta Pangalia și biserica bizantină, transformată ulterior într-o moschee, potrivit turcia.directbooking.ro.

Prețul unui bilet dus este de 119 lei. Zborurile din Cluj-Napoca sunt joia și duminica din data de 18 mai 2023. În ambele zile se pleacă diminața devreme, potrivit site-ului operatorului.

Comenteaza