Centru de informare turistică în centrul Clujului, pentru o jumătate de milion de lei, bani europeni

Centru de informare turistică în centrul Clujului, pentru o jumătate de milion de lei, bani europeni
Turismul clujean va fi promovat într-un proiect finanţat cu bani europeni, lansat azi.

Centrul Naţional de Promovare Turistică din Cluj, anasat azi, va costa în total peste o jumătate de milion de lei, bani din care majoritatea e asigurată gratuit de UE. Cu aceşti bani va fi construit un website, vor fi tipărite pliante şi broşuri sau vederi, vor fi organizate conferinţe şi va fi plătită publicitate în revistele de specialitate.

Managerul proiectului este Rorica Gogonea. "Vrem să creştem numărul turiştilor în judeţ, regiune şi ţară", spune ea. Centrul va funcţiona în Muzeul Etnografic al Transilvaniei, pe strada Memorandumului, într-un spaţiu de 108 metri pătraţi, care include şi un magazin de suveniruri de 45 metri pătraţi. Centrul va fi deservit de opt angajaţi.

De menţionat, cei interesaţi vor putea depune la centrul de informare turistică propriile pliante sau broşuri, ori filme de prezentare. Aceasta, pentru că finanţarea centrului nu include conceperea de materiale informative. "Vom avea timp, un an, să gândim o asociere în acest sens", spune Gogonea. "Practic, noi oferim infrastructura", adaugă ea.

Etichete
Comenteaza