Cele mai puternice firme clujene, premiate de APM GALERIE FOTO

Cele mai puternice firme clujene, premiate de APM GALERIE FOTO
Deşi au avut un an greu, majoritatea laureaţilor de anul trecut ai Asociaţiei Patronilor şi Meseriaşilor au reuşit să se menţină în topul celor mai performante afaceri din Cluj.
Asociaţia Patronilor şi Meseriaşilor (APM) Cluj în parteneriat cu Oficiul Teritorial al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Cluj (OTIMMC) au premiat astăzi, în cadrul celei de a XII-a ediţii a Topului APM, cele mai active companii din Cluj pe parcursul anului 2009.

"Chiar dacă parcurgem o perioadă foarte dificilă pentru firme, în special pentru firmele noastre, lucru care s-a văzut şi în rezultatele obţinute în 2009 şi din păcate se vor vedea aceste influenţe şi în 2010 pentru totuşi criza continuă să apase pe umerii oamenilor de afaceri. Firmele clujene s-au descurcat totuşi mai bine. Iar ca argument am faptul că în topul pe ţară s-au regăsit mai multe firme din provincie decât în anii precedenţi", a declarat preşedintele APM, Augustin Feneşan.

Topul APM a fost compus din cinci categorii: microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, mari şi nou înfiinţate. Pe primul loc la capitolul microîntreprinderi s-au aflat Tero Edil SA, Caro Invest SRL şi E Martech Euroline SRL.

La întreprinderi mici pe podium au urcat Bimet SRL, Multiserv SRL şi Secpral Com SRL. Primul loc la întreprinderi mijlocii a revenit Electrogrup SA. Locul doi a fost ocupat de I&C Transilvania Construcţii, iar trei de Transferoviar Grup SA. La categoria întreprinderi mari câştigătorii aufost Nokia România SRL, Mol România Petroleum şi Terapia SA. Potrivt declaraţiilor organizatorilor, criteriile luate în considerare la întocmirea acestor topuri a fost reprezentat de dimensiunea cifrei de afaceri, a profitului şi a investiţiilor. Nu au fost incluse astfel în clasament firmele care nu au reuşit să realizeze profit sau care au făcut concedieri.

Fotografii de Ioana Tohat

Comenteaza