Cel mai mare sat al României, în topul vânzărilor pe Emag. Floreștiul, peste Cluj

Cel mai mare sat al României, în topul vânzărilor pe Emag. Floreștiul, peste Cluj
Showroom-ul de pe Calea Dorobanților a fost mutat în Platinia Center | Foto: Emag

Creșterea procentuală a comenzilor înregistrate pe cel mai mare magazin online din România în comuna cu 60.000 de locuitori o depășește cu mult pe cea din municipiul Cluj-Napoca, potrivit informațiilor ZIUA de CLUJ.

“Atât la nivelul județului Cluj, cât și al orașului Cluj-Napoca se poate observa o tendință de creștere a preferinței pentru a face cumpărături online, care este reflectată de creșteri ale vânzărilor, numărului de comenzi, valoare a comenzii”, au precizat reprezentanții Emag.

Județul Cluj

+36% la nivelul comenzilor
+26% la nivelul clienților
+ 32% valoarea comenzii

Municipiul Cluj-Napoca

+33% la nivelul comenzilor
+23% la nivelul clienților
+33% valoarea comenzii

Comuna Florești

+44% la nivelul comenzilor
+36% la nivelul clienților
+31% valoarea comenzii

Cele mai vândute în județ

1. Telefoane mobile
2. Electrocasnice mari
3. Laptopuri / notebookuri
4. Televizoare
5. Componente PC

Sursa: Emag

Showroom-ul Emag din Cluj-Napoca a fost mutat de pe Calea Dorobanților în Platinia Shopping Center, pe 300 mp, unde sunt puse la dispoziția vizitatorilor 500 de produse din categoriile Mobile, TV, IT, îngrijire personală, electrocasnice sau accesorii.

Noua locație permite livrarea a 250.000 de produse anual și reprezintă o ancoră pentru dezvoltarea comercială a parcului de retail. În interiorul showroom-ului se află primul Apple Shop din afara capitalei, de unde se pot achiziționa telefoane mobile, produse și accesorii premium. În primele trei zile de la deschidere, showroom-ul a fost vizitat de 6.000 de persoane.

O comună imensă

Raportul privind activitatea Poliției Locale Florești pe 2018 relevă că în comuna cu trei sate (Florești, Luna de Sus, Tăuți) locuiesc 60.000 de persoane, din care 39.118 cu domiciliu stabil. Datele provin de la Direcția de Statistică a Județului Cluj. Analiza oferă şi o comparaţie cu anul 2010, când aici locuiau 11.668 de oameni cu domiciliul stabil sau cu anul 2000, când Floreștiul avea 6.354 de persoane cu domiciliul stabil.

VEZI Câți oameni locuiesc de fapt în Florești

Comenteaza