Cel mai mare parc de distracții din țară va fi în Transilvania! Investiția de 6 mil. euro, gata în 2025

Cel mai mare parc de distracții din țară va fi în Transilvania! Investiția de 6 mil. euro, gata în 2025
| Foto: covasnamedia.ro

Cel mai mare parc de distracții din România, care se va întinde pe o suprafață de 37 de hectare, va fi construit în județul Covasna, în apropierea orașului Sfântu Gheorghe.

Beneficiarul investiției este firma HCR SRL, cea care administrează și cunoscutul proiect ”Dino Parc” de la Râșnov.

Dacă ”Dino Parc” are în prim-plan dinozaurii, la Sfântu Gheorghe tematica principală ține de zona misterioasă. Cei mici vor da nas în nas cu DRAGONI, vor trăi senzații tari cu sania de vară, dar vor avea parte și de un fun park de iarnă de unde nu va lipsi derdelușul cu bandă transportatoare.

Proiectul este conceput de o echipă de arhitecți români, iar investiția se ridică undeva la 6 milioane de euro.

Construcția efectivă va începe în 2024 și va dura cel mult un an, astfel că în 2025 parcul își va putea deschide porțile pentru vizitatori.

„Vorbim despre o investiție de aproximativ 6 milioane de euro. În prezent suntem cu acest proiect la faza de PUZ. Venim cu un concept unic, nu este preluat, singurul din România și nici în Europa nu știu să existe ceva de genul. Este un teren fain, așezat între două dealuri, la 4 kilometri de municipiul Sfântu Gheorghe. Sperăm ca la anul să începem construcția, iar în 2025 să fie finalizat proiectul. Avem planuri de dezvoltare și în alte zone ale țării, dar deocamdată nu vrem să dezvăluim locația”, a afirmat, pentru Transilvania 365, Adrian Apostu, fondator al Dino Parc Râşnov, reprezentant al firmei HCR SRL.

Comenteaza