Cel mai mare event regional dedicat energiei verzi are loc în luna mai la Cluj-Napoca

Cel mai mare event regional dedicat energiei verzi are loc în luna mai la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca ajunge pe harta actorilor principali în domeniul energiei verzi.

Transylvania Green Energy Forum reunește în 23-24 mai la Cluj-Napoca cele mai importante instituții cu activitate în această sferă și experți în materie.

Timp de două zile, Cluj-Napoca va deveni un punct de reper în ceea ce privește dezbaterile de la nivel european legate de tranziția către energia verde. În 23-24 mai se vor reuni la Grand Hotel Italia reprezentanți cu putere de decizie din cadrul autorităților și instituțiilor locale și naționale, universități, dar și experți și manageri din mediul privat și asociativ.

Scopul acestui eveniment este de a discuta soluții optime pentru a introduce noi măsuri, în conformitate cu reglementările Uniunii Europene. Tranziția către energia verde este varianta justă pentru noi modele în contextul actual.

Temele dezbaterilor din cadrul Transylvania Green Energy Forum vizează strategia României în raport cu contextul european, soluții de tranziție facilă către energia verde, reglementare și dereglementare în politicile publice, atingerea obiectivelor de neutralitate a emisiilor de carbon în mediul urban, aportul și aplicațiile tehnologiei în domeniu, precum și noi provocări în orașe.

loading...
Comenteaza