Ce salarii au inginerii în construcții civile. În Cluj sunt printre cele mai multe posturi libere

Ce salarii au inginerii în construcții civile. În Cluj sunt printre cele mai multe posturi libere
| Foto: microgen - Depositphotos.com

Inginerii în construcții civile au o remunerație lunară de până la 1.700 de euro, iar în Cluj există multe anunțuri pentru acest job.

Un angajat pe poziţia de inginer în construcţii civile are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.700 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

În prezent, 1.399 de posturi vacante pentru poziţia de inginer în construcţii civile sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Cluj, Contanţa, Oradea, Arad, Timişoara.

„În ultimii ani, România a înregistrat o creştere semnificativă în sectorul construcţiilor civile, alimentată în mare parte de investiţiile în infrastructură, construcţia de noi proiecte imobiliare şi renovarea clădirilor existente. Un inginer în construcţii civile este responsabil de realizarea documentaţie tehnico-economice, de coordonarea proceselor tehnologice de execuţie a lucrărilor şi de gestionarea comenzilor de materiale. Tot el este cel care urmăreşte respectarea graficului de execuţie şi coordonează personalul din şantier. Pentru acest rol angajatorii caută absolvenţi de studii superioare tehnice în domeniul construcţiilor civile şi industriale, ce deţin cunoştinţe despre aplicarea legislaţiei în vigoare în domeniul construcţiilor şi instalaţiilor, cunoştinţe de proiectare şi experienţă de lucru cu AutoCAD şi programe de devize. Oferta salarială este între 1.000 - 1.700 euro lunar”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri periodice, asigurare medicală privată, tichete de masă şi transport decontat.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza