Ce au dorit românii să cumpere de pe 'net anul acesta? iPhone-ul, în topul căutărilor

Ce au dorit românii să cumpere de pe 'net anul acesta? iPhone-ul, în topul căutărilor
| Foto: VitalikRadko - Depositphotos.com

Produsele din zona tech, precum laptopuri, căşti, smartwatch, ceasuri sau iPhone 13, au fost cele mai căutate în 2022, alături de cele pentru casă şi familie, cum sunt frigiderele, aspiratoarele sau seturile Lego.

Potrivit informaţiilor publicate, joi, de retailerul eMAG., 2022 este anul în care oamenii au continuat să preţuiască timpul lor, astfel că au căutat produse şi servicii care "să îi ajute să rămână conectaţi de oriunde ar fi".

În plus faţă de articole necesare pentru ei şi cei dragi, românii au căutat pe eMAG şi răspunsuri la întrebări existenţiale precum "de ce e greu să iubeşti" ori "cum te poţi proteja de energiile negative" sau "ce să nu faci la liceu".

Topul căutărilor neaşteptate este completat şi de o serie de dorinţe speciale, precum "mărţişor manele" şi "tricouri care nu se udă", şi confirmă faptul că oamenii vin pe eMAG nu doar pentru shopping, ci şi pentru a se informa.

Într-un top al căutărilor neaşteptate pe eMAG în 2022, la "Categoria Dileme vechi (şi nu prea)" printre cele mai căutate informaţii sunt: "de ce nu-s romanii ca nemtii?", "de ce nu mananca gainile decat paine?", "de ce e greu sa iubesti", "ce sa nu faci la liceu", "de ce imi apar in cos 2 obiecte vreau numai unu", "de ce imi indica curent pe impamintare in casa?", "cum faci sa mearga magazin play pe laptop", "cum fac print cu iphone 8", "cum fac sa mearga mai repede windows 10", "ce sa faci pe avion", "nevasta mi-a spart contul ce sa fac ajutor".

La "Categoria Tehnologia pentru toţi", printre cele mai căutate informaţii sunt: "aspirator sa spala covor singur robot", "arcuri tesla model 3", "vreau poze cu ceas pe taci", "vreau sa descarc tiktok", "ceas de mana poti raspunde la el".

În ceea ce priveşte "Categoria Pentru asta există Tazz", pe listă se află căutări precum: "ardei copti maxim", "oferte cartofi", "carte de gatit one piece", "fasole batuta tensiune colesterol".

La "Categoria Care muşcă din duşmani" sunt menţionate căutări precum: "aparat pacanele cu manele full hd sau 4k sau 3d sau 2d", "martisor manele", "sticluta bebe cu manele", Havebord cu manele", "emblema bmw pt tort".

Conform sursei citate, la "Categoria La Şoimul speriat" sunt menţionate căutări precum: "primavara cu numele Roxana", "arata si miroase bine toata ziua!","puicute outoare in mehedinti", "diamant de pus la gat cand faci sex", "gel pentru cresterea maxima a libidoului feminin".

În ceea ce priveşte "Categoria Când rufele nu se mai spală în familie" sunt menţionează căutări precum: "placuta de paza cu cainele e ok nevasta e agresiva", "o nevasta ce ar trebui sa faca daca crede ca baba-su are amant", "ce sa iei la sora ta", "sort pentru cupluri", "tricou cu numele sotului meu te iubesc de la sotia ta catalina".

La "Categoria O lume minunată" sunt menţionate căutări precum: "carucioare de papusi ieftine in care pot sa doarma", "ce sa iau sa nu mai se inflitreze pipi in pat", "papusi bebelusi care par adevarati", "bebelusi mare cumparat".

Totodată, la "Categoria În pas cu moda" sunt menţionate: "parfumuri fete cinci stele", "parfumuri arabesti de la luis varel la emag", "adidasi alexandru maquin", "tricouri care nu se uda", "jeordane".

La "Categoria E loc de "Bună ziua"!", sunt menţionate căutări precum: "buna ziua aceasta. tableta samsung tab a 7 lite suporta jocul pubg mobile???", "buna ziua as avea nevoie de cineva care lucreaza in farmacie vreau sa ai adresez o intrebare in privat multumesc", "buna ziua daca eu ma aflu in afara tarii si as vrea sa fac rata la o centrala termica gaz"

Totodată, la "Categoria Mica publicitate", se menţionează căutări precum: "vand aspirator rowenta clean&steam, folosit de cateva ori", "tractoare jud suceava de vanzare", "air bus", "chit pentru reparat fisuri si aschii de pe parbriz masina", "cumpar monede foarte vechi".

La Categoria Bitcoin se menţionează: "bitcoin pe internet", "moneda bitcoin ieftina", "se merita sa investesc in bitcoin", "bitcoin moneda de aur", "nft in carti".

Pentru "Categoria Nu ştii când ai nevoie" sunt menţionate: "sac bila", "protectie energii negative", "drenaj cizme", "sala pentru caini", coperta braking bad".

Într-un Top 10 căutări pe eMAG în 2022 sunt menţionate cuvintele: laptop, iphone 13, căşti, aspirator, frigider, smartwatch, lego, ceas, samsung şi pantofi sport.

Companie românească fondată în anul 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online din România, iar în 2022 a devenit cel mai valoros brand românesc şi prima companie de ecommerce care ocupă primul loc în clasamentul Brand Finance.

Comenteaza