Cazare la vilă sau la... cort de UNTOLD! Se ocupă cazările şi la Turda / Preţuri acceptabile faţă de Cluj-Napoca

Cazare la vilă sau la... cort de UNTOLD! Se ocupă cazările şi la Turda / Preţuri acceptabile faţă de Cluj-Napoca
| Foto: Untold

91% dintre locurile de cazare din Turda, disponibile pe Booking.com, sunt deja ocupate în intervalul 4-7 august 2022, perioada în care va avea loc festivalul UNTOLD la Cluj-Napoca.

Numărul proprietăților înregistrate pe Booking.com, pentru închiriere, a crescut vertiginos în ultimul timp, mulți turdeni fac bani frumoşi din această activitate. În perioada festivalului UNTOLD din Cluj-Napoca oamenii s-au adaptat rapid la cerere şi au triplat chiar preţul cazărilor. 

Pentru cei  care ar fi dispuşi să facă naveta Cluj-Turda de UNTOLD e bine de ştiut că au mai rămas doar 10 proprietăți care mai au disponibile câteva locuri, dintre care una oferă cazare… la cort contra sumei de 250 lei, transmite turdanews.net

Cea mai ieftină cazare disponibilă în Turda ar fi  la 631 lei (cazare pentru 2 persoane), pentru un apartament cu 1 dormitor. Urmează o cameră dublă la casă, la 701 lei. În rest, tarifele sunt la valori peste 1.000 de lei/3 nopți, fără mâncare, iar trei dintre variantele cele mai scumpe depășesc 2100 de lei.

La 2.556 lei se poate închiria o vilă cu 4 camere, la 300 de metri de centru, iar la 2.297 lei un apartament cu 2 camere, la 350 de metri de centru. La 2.104 lei este vorba tot despre un apartament.

Peste doar o lună, în aceleași locații, tarifele ajung și până la de 3 ori mai mici decât în perioada festivalului UNTOLD, semn că persoanele care închiriază s-au adaptat la cerința festivalierilor care caută locuri de cazare pe perioada festivalului.

Comenteaza