Cât se mai câștigă la bancă în Cluj? În oraș, analiștii de credite sunt printre cei mai căutați din țară

Cât se mai câștigă la bancă în Cluj? În oraș, analiștii de credite sunt printre cei mai căutați din țară
Clienții și băncile pot ajunge la un numitor comun, cu ajutorul specialiștilor în conciliere | Foto: Gazeta de Sud

La Cluj-Napoca, analiștii de credite sunt printre cei mai căutați din țară, iar salariul pentru această poziție variază între 600-900 euro. 

Un angajat pe poziţia de analist de credite are un salariu care variază, în medie, între 600 şi 900 de euro net pe lună, potrivit unui comunicat al platformei de recrutare Bestjobs.

Analiștii de credite sunt printre cei mai căutați la Cluj. Băncile oferă salarii între 600-900 euro pe acest post

Analiștii de credite, la mare căutare pentru băncile de la Cluj

Analistul de credite este persoana responsabilă cu promovarea produselor şi serviciilor oferite de companie, oferirea de consultanţă clienţilor şi creşterea portofoliului de clienţi. Sunt apreciate pe aceste poziţii abilităţile de vânzare, negociere, comunicare şi relaţionare. Candidaţii căutaţi au nevoie de studii superioare finalizate, de preferat economice sau juridice. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în Cluj, Constanţa, Bucureşti şi Iaşi. Pentru acest rol, salariul se plasează în intervalul 600-900 de euro pe lună, în medie“ - Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, prime de sărbători, tichete de masă, pensie privată

În prezent, 770 de posturi vacante pentru poziţia de analist credite sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Cluj, Constanţa, Bucureşti şi Iaşi.

Comenteaza